måndag 20 december 2010

Gunnar goes Sri Lanka del 1...

Under resans gång kommer Gunnar att bjuda på lite kåserier från resans gång. Detta är hans första inlägg som behandlar dag 1 av resan, det vill säga resan från Linköping till Arlanda.


Dag 1, 15 december
Maria kommer upp på jobbet och hämtar mig, lite stress i blicken, i luften – kan man lukta sig till stress? Maria fixar en extra julblomma på vägen hem. Packningen är klar, vi fixar till en enkel lunch på rester från igår – pasta, svamp, kassler och parmesan. En sista säkerhetskoll av packningen, stänga ner och låsa huset, taxi mot stationen. Får bannor för att jag är så snål – ingen dricks till taxichaffisen. I god tid framme vid stationen, nervös väntan på Matilda, Vincent och John som kommer 7 minuter före tågets avgångstid. Lite pallavar innan vi fått ombord våra 10 kollin – 170 kg plus barnsäng och sulky till Vincent.

Allt har gått så fort idag och jag har inte mentalt lämnat jobbet förrän vi kliver på tåget. De sista timmarna ända in i väntsalen på stationen har det varit telefonintervjuer, men nu är vi på väg mot sol och värme och bröllopet naturligtvis. 
Gunnar 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar